Studievejledningen fortalte engang, at 8 timers projektarbejde i streg dagligt ikke er sundt; både koncentration og kvalitet falder, og lige som tømmermændenes smertefulde briller erindrer man, at virkeligheden måske ikke så helt ud som promillerne indikerede.

Jeg kan kun give dem ret; den type arbejde er trivielt, kedsommeligt, og resulterer gerne i en faglig smagløshed som kun indtræffer hos Chilli Klaus når han endnu engang inviterer Bubber til en omgang kvit eller dobbelt.

Der er jeg, min faglighed og mit studie mere værd! Du er min store kærlighed i det polyamourøse forhold kaldet livet. Vi tager på lidenskabelige weekendophold og glemmer alt om tid og sted. Du knuser mit hjerte med din kompleksitet, og jeg er tvunget til at forlade dig i timer eller endda dagevis. Du efterlader mig søvnløs

Men vores kærlighed falmer ikke; vi er den symbiotiske eksistens som kun det danske kongehus og demokrati formår at skabe. En symbiotisk bagatel som er nem at bryde men for værdsat at bevare.

Alt i livet er på bekostning af andet, og min lidenskab fravælges til fordel for tradition af normen. Når faglig dedikation bliver kunstnerens mesterværk ved jeg, ar valget er det rigtige. For mig.

Få deler min lidenskab hvilket er det rette for de fleste, men det betyder ikke, at man ikke må være stolt! Den lille del af dit liv, som er dit studie, har sin berettigelse! Det er din oplevelse, din virkelighed og dit aftryk. Så del din oplevelse, hvor triviel du end føler den er. Den har betydning!

Så hvad er din fortælling?

Læs mere om PBL All inclusice her