26. maj 2024

Om Agenda

Agenda er de studerendes blad på Aalborg Universitet. Bladet skabes af en redaktion bestående af frivillige skribenter, fotografer og korrekturlæsere. Vi forsyner læserne med studierelevante, samfundsrelevante og humoristiske artikler i håb om at gøre tilværelsen som studerende en tand mere farverig.

Bladet udbydes af Studentersamfundet og udkommer otte gange om året – både online og som trykt format, som distribueres af erhvervsgruppen adskillige lokationer på Aalborg Universitet.

Agenda er de studerendes stemme, og bestræber sig på at vise og skabe fællesskab om mange facetter studielivet bringer – hvad end det er populære eller små stemmer fra skyggerne.

Redaktionen varetager desuden Studentersamfundets & universitetets årlige velkomst gennem Rushåndbogen, som byder nye studerende velkommen til dét studieliv, som følger med en optagelse på Aalborg Universitet.

Agenda er en del af Erhvervsgruppen i Studentersamfundet og underligger desuden vedtægter og reklamemulighed herigennem.

Vi søger altid nye læsere, samarbejdspartnere og frivillige, og har du misset din trykte udgave, kan vi læses og følges på vores digitale platforme:

Facebook // Digitalt blad // Instagram

Sofie Hansen
Ansv. chefredaktør

E-mail: sofie.rosenkrantz@agenda.aau.dk

God læselyst