Bliv frivillig


Er du klar til at blive en del af et udviklingsmiljø, hvor der altid er noget at løbe efter, og hvor mulighederne (næsten) er endeløse? Vi bestræber os på at levere det bedste blad, med info, debat og underholdning. Skal du være med til skabe det blad vi som studerende på AAU altid har drømt om? Det er ikke altid nemt, og som alle andre steder, kan det også være udfordrende, men med samarbejde og god stemning skaber vi ikke kun et lækkert blad, men også en lækker studietid!

Du behøver ikke at vide alt på forhånd, eller at være mester, men du skal ville arbejdet, for hvor der er lyst og åbenhed, er der noget at arbejde med – Sammen bliver vi bedre!

Alt du skal gøre er, at udfylde formularen sammen med et eksempel på hvad du kan, så vi har bedre forudsætninger for at give dig den helt rette oplæring. Forskellige poster kræver forskellige forudsætninger, derfor gælder følgende:

Fotograf tag 5 forskellige billeder som viser noget om AAU. Derefter redigerer du minimum 2 (fx med effekter eller artikeltekst henover),. Alle billederne vedhæftes ansøgningen.
Skribent og korrektur skriv en artikel på 300-900 ord om en af dine oplevelser med gruppearbejdet her på AAU
Humor send eksempler på hvad du synes er sjovt – gerne noget du selv har skabt, som du kunne forestille dig kunne få plads i bladet.
Tegner tegn en vilkårlig tegning af noget, du synes kunne være aktuelt for bladet, samt en karikatur eller billede af en underviser/ansat på AAU; medsend et link til vedkommendes AAU personprofil i beskrivelsen.
Oversætter skriv en artikel som ved skribent/korrektur, men vedlæg både en dansk og engelsk version af artiklen.
Andet? redaktionen kan bruge alt fra animations-nørder til Instagram-hajer, så enten medsend noget du finder relevant, eller en artikel på 100-600 ord, som beskriver din særlige interesse eller kompetence.

Vi glæder os til at se hvad du kan og finde ud af, hvordan lige præcis din puslespilsbrik passer i det skønne billede som samlet danner Agendas redaktion. Har du spørgsmål redaktionen, opgaven eller andet før du uploader, så ring på 50522394 hvor vores chefredaktør kan forsøge at besvare de spørgsmål du skulle have.