Som studerende ved Aalborg Universitet er PBL en del af vores dna; det giver os redskaber til selvstændigt at kunne tilegne os viden, færdigheder og kompetencer på et højt fagligt niveau, som gør os mere attraktive på det forestående jobmarked. Arbejdsprocessen er det sted vi lærer PBL i praksis, og derfor bringer vi her et indblik i projektarbejdet på nært hold, fortalt af dem der gør det bedst; de studerende.

Som studerende bliver oplevelserne en del af vore dagligdagsfortælling, men selvom mange af de ting vi oplever måske ikke virker så forskellig fra andres, er det også dén historie vi bringer. Vi er alle sammen om at være udfordret, om at overspringshandle, og sammen om at skulle møde høje krav.

Del din oplevelse
Alle dele af projektarbejdet er velkomne og intet er for trivielt. Send en mail til redaktor@agenda.aau.dk med emnet “PBL – All inclusive” og fortæl din historie på maks 3500 anslag. Lad andre studerende møde dig i DIN oplevelse. Du vælger selv om du ønsker at være anonym eller påfør semester og uddannelse.