Tak for i år!

Tekst: Lærke Hæstrup, formand for Studentersamfundet

Den sidste efterårsmåned er gået, og vi har netop valgt et nyt hold engagerede og ikke mindst dygtige studerende ind i råd, nævn og universitetsbestyrelsen. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til de mange opstillede kandidater. I har endnu engang vist, at studerende på Aalborg Universitet tager ansvar for deres uddannelse. Og ikke mindst stort tillykke til de indvalgte, jeg håber, I er klar til at tage arbejdshandskerne på.

Efterårssemestret 2015 går på hæld, og det betyder, at december måned, og dermed julen, er over os. Julen er en tid, der som oftest associeres med julepynt, god mad, levende lys samt hyggelig samvær med familie og venner. Sandheden er dog, at julen for studerende nærmere betyder, at projektaflevering og eksaminer truer i den nærmeste fremtid. Dette kan kaste sorte skygger over den ellers så glansfulde juletid. Som studerende oplever du ikke ligefrem december måned som værende glamourøs, sådan som den ellers portrætteres i diverse film og fortællinger. Men så igen, hvem gør det? Frygt ej, jeg kan som studerende med snart fem hårdarbejdende decembermåneder bag mig berolige med, at selv denne mørke måned har sin helt egen charme – langt de fleste lærer at elske at hade den!

Med decembers egen charme lakker året nu mod enden. 2015 har været et begivenhedsrigt år, hvor flere store ændringer og besparelser på uddannelsesområdet er blevet iværksat. Hvad det helt konkret får af betydning for Aalborg Universitet, finder vi nok først ud af i 2016. Lad os derfor håbe, at det nye år byder på større politisk ro på uddannelsesområdet.

Jeg vil slutte med at ønske alle med tilknytning til Studentersamfundet og Aalborg Universitet en god jul samt et godt nytår.

På gensyn i 2016!