Til dig der har set for meget TikTok under Corona og nu er hoppet på trenden

Serier

Attack On Titan
Det her er nok en af de mest omtalte serier for tiden. Den foregår i en verden hvor menneskeheden er gemt bag mure, i frygt for de morderiske Titaner (meget store væsner, der ligner mennesker). Der er masser af action og mysterierne stopper aldrig. 

Vinland Saga
Super fed Vikingeserie, hvor de lidt anderledes, nøjes med at snakke japansk i stedet for det vi kender i Skandinavien. I serien følger man barnet Thorfinn der udsættes for alle mulige traumer, som senere skaber en rigtig viking. 

Fullmetal Alchemist: Brotherhood
I en verden med alkymi, der nu meget minder og magi, leder to brødre efter de Vises sten, helt ligesom dem du kender fra Harry Potter! 

Cowboy Bebop
I Cowboy Bebop følger man den moderne cowboyen Spike Spiegel og hans slæng hos livet som dusørjægere. Har selv kun fået set filmen indtil videre og har ikke hørt andet en gode ord om serien. 

Film

Your Name.
En super duper FLOT film, hvor to teenagere får byttet krop. Det lyder som en dårlig romcom, men den her kan altså noget helt særligt og det går hen og bliver astronomisk! 

Akira
Actionpræget sci-fi i rigtig cyberpunk stil. I Akira følger man et motorcykel slæng, der ender med at sætte en stopper for et militærprojekt der bryder helvede løs.   

The Garden of Words
Super flot og æstetisk film, hvor en 15-årig og 27-årig udvikler et usædvanligt venskab i en park. Er man lidt åben for den (hvilket jeg ikke var helt i starten) er det nu egentlig en ret sød film. 

Howl’s moving castle
Klassisk Ghibli film, som forhåbentligt giver dig lyst til at se alle Miyazakis vidunderlige og magiske film. Den handler om magikeren Howl, der bor i et bevægende slot som udvikler et forhold til en pige, der er ramt af en heks’ forbandelse.