Danmark er endelig åbnet op igen, og i den anledning vil jeg give jer nogle af de kommende film, jeg allermest vil se frem til! 

Halloween kills (14. september 2021)
Det er trods alt oktober, så her får I også en kult slasher-gyser, som jeg synes kunne være fed nok at se. Det er en 2’er til filmen ‘ Halloween’ (2018) og i den følger man Michael Myers, og hvad end han nu finder på. 

Dune (16. September 2021)
Ørken sci-fi med Timothée Chalamet, der i et storslået cinematografisk eventyr skal bevæge sig ud på en rejse på et af universets farligste og mest ukendte planeter. 

Bond 25: No time to die (30. September 2021)
Uanset hvor meget de malker successen fra Bond filmene, synes jeg aldrig de skuffer. Selv et intetsigende plot vil ikke ændre på, at Bond film er super fede og altid lover en god omgang action i biografen. Dog ser det ud til, at den varer 2 timer og 43 minutter, hvilket godt kan være hårdt at komme gennem. 

The French Dispatch (21. oktober 2021)
Dette er nok den film, jeg har set allermest frem til sammen med Dune. Hvis du elsker Wes Anderson film som the Grand Budapest hotel, Fantastic Mr Fox, Moonrise Kingdom mv., er det her også lige for noget dig. Med hans velkendte farvepalette og fantastiske skuespiller på scenen, følger man en fiktiv amerikansk nyhedsavis i Frankrig.

Spiderman 3: No way home (16. december 2021)
Kan vi virkelig overskue at se tante May dø endnu engang? Måske ikke, men er man fan af de tidligere spiderman film, vil man uden tvivl vælge at se den uanset om den seneste trailer måske virkede lidt tam. Specielt der hvor det bliver lidt 13 reasons why court drama agtigt og han går på high school gangen mens alle kigger og filmer med deres telefoner.

Uncharted (10. februar 2022)
Med Tom Holland som den eventyrlystne Nathan Drake, der leder efter skjulte skatte rundt i verden, bliver Uncharted, som er baseret på den kendte serie af videospil med samme navn, intet mindre end fantastisk!

The Batman (3. marts 2022)
Twillights helt egne Robert Pattison, der skal overtage Christian Bales rolle som den seneste batman bliver utrolig spændende, og jeg tror det er noget vi alle ser frem til, især nu hvor han er begyndt med at få roller i seriøse film som Tenet og The Lighthouse mv. 

Top Gun: Maverick (27. maj 2022)
Du bliver nok nødt til at sætte kryds i kalenderen, for Topgun, der handler om en F-16 pilot,  er blevet udskudt en del! Til gengæld er det ligesom med alle andre Tom Cruise film en hel fantastisk biograffilm spækket med action og vilde stunts som han selv udfører.