TEKST Bertin Arpac

Skud ud til de nye studerende! Vi ønsker jer en fantastisk rusperiode, og håber at I bliver taget godt imod på AAU og i Aalborg! Her får I de bedste universitetsfilm og -serier.

American Pie 6: Beta House (Netflix/Viaplay)
Velkommen til uni. Vi bliver nødt til at skuffe dig, hvis du havde forventet det skulle være ligesom American Pie, men her er nu ret fedt alligevel. 

Bad Neighbours (Viaplay)
Den her går ud til alle studerende, især dem der er flyttet hjemmefra for første gang. Husk lige naboerne, især hvis du bor i lejlighed, for der er eddermame dårlig lydisolation i de fleste lejligheder, så r.i.p siger jeg bare. Har du nogle naboer som mig, ved du først at de har et problem med lyden, når politiet ringer på døren og beder dig om at skrue ned – eller også banker de på væggen med en hammer kl. 5 om morgenen som hævn.

Blue Mountain State (Netflix)
I tilfælde af at du kommer til at være mere hjemme end forventet, kan jeg anbefale dig at se noget serie. Den her er ret sjov, og handler om et football-hold. Det er stort set bare American Pie som serie.

Community (Netflix/Viaplay)
Her er endnu en serie, der har fået ret meget opmærksomhed i Corona-tiden, fordi den blev tilføjet på Netflix. Det kan godt blive lidt tørt nogle gange, men så snart man lige lærer karaktererne bedre at kende og lægger mærke til de små ting, er det overordnet set en god serie. 

22 Jump Street (Viaplay)
My name is Jeff. 21 jump streets fortsættelse, bare på universitetet. Jonah Hill er med, så man ved, at det bliver en morsom omgang. 

Project X (Viaplay)
Det her er godt nok om nogle 3.g’ere, der vil holde en fest, men slap af det er en fed film. Der sker alt det, der ikke må ske, og det er så brilliant. 

Superbad (Netflix/Viaplay)
Igen nogle 3.g’ere, der skal til fest, inden de tager afsked med hinanden. Fremragende kultfilm med bl.a. Jonah Hill, Michael Cera og Christopher Mintz, som I nok bedst kender som McLovin. 

Monsters University (Viaplay)
Mike Wazowski O_O