Alder: 22 år 

Studie: Language and International Studies, English (LISE), 6. semester 

Hjemstavn: Støvring 

Drømmeartikel: Internationale perspektiver 

Personlighed: Engageret, udadvendt og smilende 

Hjemvendt fra Australiens Gold Coast har vi Majken, der endnu en gang er klar til at berige jer og redaktionen med sit inspirerende engagement for samfund, politik og klima. På sit semester i udlandet har vi på redaktionen haft æren i at følge med i livet på den anden side af jorden gennem hendes rejsedagbog, der har været bragt i bladet hver måned. Majkens fritid bruges blandt andet på det sociale liv på kollegiet, hvor hun bor, samt på at strikke diverse sager, der nu falder hende ind. Når hun har sat sig for noget, så går hun all-in, og derfor virker hendes sprudlende glæde og engagement afsmittende. I kan glæde jer!