Hej Sjoveren

Jeg er blevet lidt vild med en fra studiet, men jeg ved ikke om det er gengældt. Han giver de mest fantastiske kram, men det er også det. Hvordan finder jeg ud af om han er interesseret i mere end bare et venskab?

Prøliåhørher! Mænd er simple! Har du ikke hørt om ME2-bevægelsen? Mænd er født til at tage hvad de vil have, og derfor er de den overlegne race! Har han kigget på dig og ikke tør-humpet eller snavet dig i gulvet, kan du kun akkurat tolereres som bekendtskab. Faktisk er du nok så grim, at du burde gøre verden den tjeneste kun at våge dig ud efter mørkets frembrud! Thi det ku være herre nice for alle parter!


*Denne brevkasse er et opdigtet satirisk indslag, som på ingen måde skal tages seriøst, som opfordring til ulovligheder, eller anden upassende adfærd. Sjoveren er derfor også en fiktiv person, som på ingen måde er i stand til at yde rådgivning. Ønsker du på trods af dette, stadig råd om dit problem fra Sjoveren, er du meget velkommen til at skrive ham på hans Facebook side eller på  redaktor@agenda.aau.dk – Han tager dit problem meget useriøst