I denne måned har Agenda været på jagt efter jul. Julehyggen kan let forsvinde i tidsbekneb, eller fordi dine nærmeste er spredt for alle vinde. Men er julen som koncept måske bare særligt udfordret i den tid vi lever i?

På Jodel blev der for nyligt spurgt, om man må hænge en mistelten op, eller om det blot er en invitation til krænkelse. Svaret var klart:

#MeToo in the making!

Vi nægter dog at tro på, at et af julens prægtige ikoner kun har plads i skraldespanden, og tror derved på, at vi mennesker stadig kan omgås hinanden med respekt. Derfor har vi placeret misteltene inkl. advarsler og samtykke-erklæringer ved for- og bagindgang på Fibigerstræde 15, i håbet om, at I vil være med på vores fortsatte jagt efter julens magi.

Måske vil I endda deltage i jagten med et blidt kys mellem venner, kærester eller en lille flirt?

Vi tænker selv, at du kan vurdere hvor modpartens grænser går? Hånden? Kinden? Munden? Men er du alligevel i tvivl om hvor vidt der er samtykke, kan du på forhånd tage en af vores samtykke-blanketter, så alle har rene linjer om foretaget.

Så hvad end det er samtykke på forhånd, eller en efterfølgende blid afvisning med samtykke om, at det forsigtige forsøg og håb på en gnist af kærlighedens magi var velkomment, åbner vi her muligheden for et af julens ikoner.

Tror I stadig på dette juleikon, så del et billede af jeres oplevelse og tag det #Jagtenpaajul – det må da kunne gøres uden at krænke, ikke?

#JagtenPåJul