Hvordan kan det være, at vi er så langt bagud med bæredygtige initiativer?

Det der mange grunde til. Hvis man deltager til et bæredygtighedsarrangement, så er det skandaløst hvis der ikke  er kage, mad, drikkevarer, fine forretningsmænd med dyrt tøj, lækre biler på parkeringspladsen, innovative initiativer, der koster ressourcer, og som alligevel ikke ændrer udfaldet på bæredygtighed. Faktisk er det årsagen til, at vi slet ikke bliver bæredygtige. Vi ved jo slet ikke hvad det betyder. Bæredygtighed er lidt ligesom en termokande: den holder vores kaffe varm så vi kan hygge os med den, og når kaffen så bliver kold smider vi den ud. Et bæredygtighedsarrangement er ligesådan: når vi kommer til arrangementet så er kaffen/tankerne varme omkring bæredygtighed, men når vi kommer hjem igen bliver vores tanker kolde og vi hælder dem ud i vasken igen og laver en ny kop kaffe. Med det sagt, er det vist også ved at være tid til en kop kaffe…