Hej Sjoveren

Jeg synes at dette semester er virkelig svært, så jeg har brug for at bruge meget tid på lektier. Nu har jeg fundet ud af, at nogle af mine venner tager på drengeweekend til København nu her. Hvad gør jeg?

_______________

Der er kun én ting at gøre, og det er at studere! Husk altid, at livet som studerende handler om at STUDERE! Du for intet ud af at bruge tid på ting uden relevans for studiet. Og ”drengeweekend”? Det lyder som en flok kontanthjælpsmodtagere og erhvervsuddannede aka.  spild a tid! De inviterer alligevel kun dig med i håbet om at få bare en lille smule klasse!

De bedste brevkassehilsener

Sjoveren

*Denne brevkasse er et opdigtet satirisk indslag, som på ingen måde skal tages seriøst, som opfordring til ulovligheder, eller anden upassende adfærd. Sjoveren er derfor også en fiktiv person, som på ingen måde er i stand til at yde rådgivning. Ønsker du på trods af dette, stadig råd om dit problem fra Sjoveren, er du meget velkommen til at skrive ham på hans Facebook side eller på  redaktor@agenda.aau.dk – Han tager dit problem meget useriøst!