Hej Sjoveren

Jeg bliver hele tiden opfordret til at deltage i studiepolitik eller skrive læserbreve, fordi jeg altid kommenterer på alting. Jeg gider ikke rigtigt, men burde jeg gøre det alligevel?

SVAR:
For Guds skyld NEJ! Hold dig væk fra sådan djævelskab, du gør allerede dig selv en bjørnetjeneste! Hold dine meninger for dig selv, og allerhelst fri dig for at tage stilling! Alt du gør mens du er studerende skader dine fremtidige jobmuligheder. Alle virksomheder undersøger folk før de indkalder til samtale, og tænk hvis din fremtidige chef ikke er enig, eller værre endnu, ser dig som en konkurrent?!?

Hold dig hellere i tavshedens fantastiske skygge, og gå ubemærket gennem din studietid som en lille ninja! Ninjaer når toppen, men hvis du fortsætter som du gør, eller værre endnu: involverer dig, er jeg sikker på, du kan finde en papkasse og en ledig plads under broen som færdiguddannet cand.scient.arbejdsløs.

De bedste brevkassehilsner

Sjoveren

*Denne brevkasse er et opdigtet satirisk indslag, som på ingen måde skal tages seriøst, som opfordring til ulovligheder, eller anden upassende adfærd. Sjoveren er derfor også en fiktiv person, som på ingen måde er i stand til at yde rådgivning. Ønsker du på trods af dette, stadig råd om dit problem fra Sjoveren, er du meget velkommen til at skrive ham på hans Facebook side eller på  redaktor@agenda.aau.dk – Han tager dit problem meget useriøst!