Kære sjover,

Jeg tror min forelæser, lægger an på mig. Jeg synes da også at hun er meget sød, men er bange for om det kan få konsekvenser, hvis jeg forfølger det.

Hvad skal jeg gøre? 

Hilsen én, som er single på 3. År

Kære single på tredje år

Hvem elsker ikke at have en beundre?! Og hvordan skulle det dog kunne gå galt? Du får lettet presset, hun kan hjælpe med læsning, hun kan give dig et lift til forelæsningerne. Jeg ser ingen problemer i det! Det kan selvfølgelig godt blive akavet… Og det kan være hun bliver jaloux… Og er det overhovedet tilladt…? Men hallo, det er en sexet forelæser (Hun er sexet, er hun ikke?) Gør det for Sjoveren, thi det ku være herre nice!

Kære sjover

Kan det godt retfærdiggøres at tage på torsdagbar, når man har forelæsninger om fredagen?

Mvh én som har super ondt i hovedet!

Kære ondt i hovedet

Hvis du får tømmermænd anbefaler jeg at du tager i byen onsdag OG torsdag! Du er nødt til at træne den lever lidt op, så du undgår tømmermænd! Ved du hvad, du må hellere drikke tirsdag også, så er du ekstra klar, thi det er herre nice!

Hej Sjover,

Der er den her stupide pige i min studiegruppe. Jeg mangter hende simpelthen ikke! Hun har en holdning til ALT, og lige meget hvad jeg siger, er det op til debat. Hvad skal jeg gøre?

Jeg kender godt problemet! Tro mig vi har alle sammen siddet i situationen! Den slags mennesker er skrækkelige! De er utålelige og irriterende! Og hvor vover de?! Hvordan kan de forlange at vi andre skal tænke bare fordi de gør det!? Hvorfor skal vi udvide vores viden bare, fordi de gerne vil udvide deres!? Hvorfor skal man lære noget på universitet!? Smid den slags ud og efterlad uni til os andre, thi det ku være herre nice!*Denne brevkasse er et opdigtet satirisk indslag, som på ingen måde skal tages seriøst, som opfordring til ulovligheder, eller anden upassende adfærd. Sjoveren er derfor også en fiktiv person, som på ingen måde er i stand til at yde rådgivning. Ønsker du på trods af dette, stadig råd om dit problem fra Sjoveren, er du meget velkommen til at skrive ham på hans Facebook side eller på  redaktor@agenda.aau.dk – Han tager dit problem meget useriøst!