Vi er altid kun ét klik fra at gøre stemningen lidt ekstra hyggelig. Streamings tjenesterne er proppet med underholdning, afslapning og spænding, så det er alt for nemt at blive fristet af overspringshandlingen som aldrig slutter. Vend bøtten på hovedet; planlæg samvær, nærhed og intimitet, så du kan streame med god samvittighed.

Grin og spænding er en god genvej til intimitet, når serie-mørket sænker sig, så tag aftenen ud af kalenderen, sluk telefonen og del sofaen med din kæreste, flirt, en god ven eller måse endda en studiekammerat – hvor lummer aftenen så bliver, er helt op til dig.

Komedie

Når grinet skal sikres, er der ingen skam i at hive de gamle klassikere frem. Venner går man sjældent forkert i byen med, når hverdagsliv, romance og andre komplikationer pryder skærmen. Har du set alle afsnit, eller har lyst til at prøve noget nyt, så skip et par generationer, og byd Grace and Frankie velkommen. Her er fart over feltet når de modne damer tvinges sammen af deres mænds fortiede parforhold. Hippielivet møder forretningsverdenen, sexlegetøj gøres gigt-venligt, og minoriteter kommer i fokus.

Skal der til gengæld være plads til lidt større grin og absurde samtaleemner, kan Family Guy tage plads i sofaen. Her bliver det idylliske billede af ”kernefamilien” brudt, med både en talende hund og baby, en nabo som er meget glad for unge drenge, en søster ingen kan lide, og altid øl i vilde mængder.

Drama

Drama, spænding og følelser løber over skærmen med nye afsnit af Riverdale. Her kan man blive fanget når mordmysterier og mystiske hændelser overvælder den tilsyneladende uskyldige by, og en gruppe af teenagere har næse for opklaringsarbejdet. Vi bliver i teenageuniverset, når mystikken bliver ledsaget af magi i Chilling Adventures of Sabrina. Nyfortolkningen af tegneserien giver plads til endnu mere mystik og sort magi, når teenage-heksen skal vælge mellem det okkulte og det almindelige liv. Tilbage i virkeligheden kan vi finde trygheden i livet af en ganske almindelig Bodyguard. Han er et stærkt kort at have på hånden, når almindelige lønarbejde møder både terrorangreb og politiske magtpositioner.