Kære medstuderende

Fremdriftsopblødning?

Jeg håber, at du er kommet nogenlunde helskindet igennem dine eksamener. Hvis ikke, så bliver du nok glad for at høre, at Studentersamfundet arbejder på højtryk for, at vi kan få tilbagerullet fremdriftsreformens værste konsekvenser inden næste semester. Med de nye ændringer kan vi forhåbentligt på AAU tillade os at skrue ned for kravene til den enkelte studerende, således at det igen er muligt at komme lidt bagud. Studentersamfundet har to repræsentanter i det udvalg, der skal finde ud af, hvordan vi skal implementere det, og de første meldinger er, at ledelsen er med på at fjerne tilmeldingskravet. Men det ved vi forhåbentlig mere om næste måned, og så får du selvfølgeligt en status her i Agenda- de studerendes blad på AAU.

Forårskampagne

Som du kan læse mere om her i bladet, så vil vi i Studentersamfundet sætte fokus på det lokale studiemiljø her på AAU. Alt for længe er vi blevet udelukket for processerne og konsekvenserne taler for sig selv- den ene dyre og ubrugelige løsning efter den anden. Vi håber meget, at du vil engagere dig enten ved at være med i selve kampagnegruppen (der er åbent for alle) eller ved at give din beretning om problemer eller dine ideer til løsninger.

Ellers så vil jeg bare ønske jer alle et godt semester og et godt forår og minde dig om, at du, som altid, kan kontakte mig på politik@studentersamfundet.aau.dk, hvis der er nogle studenterpolitiske ting, du vil vende.

Mvh

Søren Valgreen Knudsen

Uddannelsespolitisk ordfører

Studentersamfundet