Indvielse i Gigantium: Nu flytter AAU’s idrætsuddannelser ind
Gigantiums nye idrætsfaciliteter er nu blevet indviet, og de består af to boldhaller, en svømmehal samt to styrke- og kardiotræningslokaler. Disse faciliteter får studerende på AAU’s idrætsuddannelser adgang til, hvilket bringer de studerende tættere på flere eliteidrætsmiljøer og giver dem flere faciliteter tæt på campus i Aalborg Øst.

Stort fremmøde ved AAU-topkonference om klima og miljø
Torsdag d. 16. september var der stort fremmøde ved en AAU arrangeret topkonference under Energiens Folkemøde i Esbjerg, hvor blandt andet en minister og indflydelsesrige navne indenfor forskning samt dansk erhvervsliv mødte op. Temaet for konferencen var eksperternes bud på klima-, energi- og miljøudviklingen frem mod 2030 og 2050.

AAU er langt fremme med rammer for udenlandsk samarbejde
AAU har indført en række nye tiltag omkring udenlandsk samarbejde, som resultat af de seneste års kritiske pressehistorier omkring universiteternes samarbejde med Kina. Der blev ved et institutledermøde afklaret, at både forskere og universitetsledere fortsat skal øge opmærksomheden om politiske og formelle problemstillinger, når der tales om udenlandsk samarbejde.