NYT FORSKNINGSCENTER SKAL STÅ I SPIDSEN FOR BÆREDYGTIG OG DIGITAL TRANSFORMATION

En gruppe forskere på tværs af Aalborg Universitet tager et vigtigt skridt mod en bæredygtig fremtid, når de med et nyt forskningscenter vil stå i spidsen for at sætte digitalisering og bæredygtighed på dagsordenen. Målet med centeret er at danne et solidt grundlag for en bæredygtig og digital transformation af samfundet.

NYT KONCEPT FOR AAU’S MEGAPROJEKTER

Efter sommerferien går en af Aalborg Universitets satsninger, AAU Megaprojekter, ind i en ny udviklingsfase. Efterårets megaprojekt har dog kun ét tema, nemlig temaet ’Better Together’. Her sættes fokus på industri 4.0, og hvordan moderne teknologier fungerer og påvirker samfundet og arbejdsmarkedet.

STUDERENDE FRA INTERAKTIVE DIGITALE MEDIER VINDER FØRSTE UDGAVE AF HEALTH HUB INNOVATION AWARD

Daniel Nielsen, der studerer Interaktive Digitale Medier, vinder første udgave af Health HUB Innovation Award for sin idé om en mobil-app, der ved hjælp af persuasive design hjælper ADHD-ramte voksne med at strukturere deres hverdag og samtidig gøre dem klogere og mere handlekraftige i forhold til deres egen diagnose.