Føler du dig modløs eller kunne du bare bruge en at tale med, så er der stadig muligheder selvom samfundet har lidt en enorm nedlukning.

Tekst Dianna Korshøj

Studenterpræsterne har normalt mange samtaler med studerende i løbet af året, men nu hvor hverdagen er vendt på hovedet har de tænkt udenfor boksen. De oplevede at studerende har et nyt og anderledes behov for en at snakke med i denne tid, og har derfor udvidet deres tilgængelighed så de kan møde de studerende hvor de er.

Den fortrolige samtale
En snak med Christen eller Nanna er normalt fortrolig og kun mellem præsten og den studerende, men det nye format giver nye muligheder. Studerende går med mange af de samme tanker eller bekymringer, så derfor har studenterpræsterne nu lukket op for deres stuer og holder åbne, fælles samtalerum. Her kan man snakke om lidt af hvert, hvor det er det der fylder deltagerne der sætter dagsordenen.

Det åbne format gør det muligt bare at ”komme forbi” og hilse på, deltage i en aktiv samtale, eller selv bare have en snak med Christen eller Nanna. De inviterer indenfor alle hverdage, så ofte vil møderne give mulighed for samtaler i mindre grupper.

Hvis man foretrækker den helt fortrolige samtale, er både Nanna og Christen stadig tilgængelig på både telefon, skype og mail, og understreger, at de åbne rum er en ekstra mulighed som supplement til de individuelle samtaler.

Digital CampusZoom
Alle hverdage 11-12Mandag, onsdag og fredag 14-14:40
på kanalen i Digitalt CampusFind linket Studenterpræsternes Facebook side

Telefon Nanna 24 98 46 70 og Christen 40 34 90 96.
Mail praesten@adm.aau.dk