Hey.
Jeg har det egentligt meget godt, så jeg magter ikke rigtigt at folk gør mig i dårligt humør mig med deres problemer. Hvordan får jeg dem til at stoppe?

Har du da overhovedet ikke et hjerte, menneske? Vis lidt medfølelse, og cut kontakten fuldstændigt til sådanne destruktive mennesker. Alt du gør ved at opmuntre dem til venskab, er at bilde dem ind, at de har et alternativ til deres tænkning og livsførsel. Det er ikke okay overfor dem! Nogle mennesker er bare skabt i et negativt spor, så hold dig langt væk! For deres skyld!


*Denne brevkasse er et opdigtet satirisk indslag, som på ingen måde skal tages seriøst, som opfordring til ulovligheder, eller anden upassende adfærd. Sjoveren er derfor også en fiktiv person, som på ingen måde er i stand til at yde rådgivning. Ønsker du på trods af dette, stadig råd om dit problem fra Sjoveren, er du meget velkommen til at skrive ham på hans Facebook side eller på  redaktor@agenda.aau.dk – Han tager dit problem meget useriøst