Den problematik blev “Lyd og Lys” sat i 5 minutter før Infernal gik på scenen ved studiestartsfesten. Trods panik ved maskineriet fik de strømmen tilbage, og fest gæsterne kunne (for nogle) ubemærket fortsætte festen. Vil du kunne klare mosten?

Både selve studiestarten og studiestartsfesten er organiseret og varetaget af Studentersamfundet. Det vil sige at vagter, lys- og bordopsætning samt meget, meget mere, er kun muligt, fordi mange af dine medstuderende giver en hånd med. Både som ny og gammel studerende, drager vi faktisk fordel af alle de frivillige hænder, som er med til at sætte ekstra krydderi på vores studietilværelse, men det kommer desværre ikke af sig selv. Igen i år har det været svært at finde nok frivillige, så de der var med skulle løbe stærkt – rigtigt stærkt. Heldigvis viser de gang på gang hvad de er skabt af, og tingene ender i en højere enhed.

Foto: “Lyd og Lys” & Kommunikationsudvalget v/Studentersamfundet