1.    Beskriv dig selv med 3 ord
Jeg forsøger at være pligtopfyldende, ærlig og hjælpsom

2.    Hvad ville du være som barn?
Jeg ville være cirkusakrobat, ligesom min mormor, og da jeg blev lidt ældre, ville jeg arbejde med heste. Da jeg var ung, ville jeg være udenlandskorrespondent, da jeg ville vide, hvad der virkelig skete i ude verden. Så jeg gik ud og brugte alle mine penge på et kamera og strandede derfor uden penge til at komme hjem for i Key West i USA.

3.   Hvad er du fagligt mest stolt af?
Jeg er stolt af min hverdag. Af alle de ting jeg gør, der lykkedes, lige fra en god undervisning til en artikel i et anerkendt tidsskrift. Også når de studerende er tilfredse med min vejledning og klarer sig godt til eksamen!

4.  Hvis du vandt 10 millioner kroner, hvad ville du så gøre?
Købe en stor gård med masser af jord og plads til heste og så bruge pengene på at renovere den. Den skulle ligge ude i skoven, eller på en ø måske. Spanien er også et dejligt land, hvor solen tit skinner! Nogle af pengene skulle også sendes til familien i Peru.

5.  Hvad er det skøreste, der er sket for dig?
Jeg har cyklet USA rundt, undervist i eurytmi i Rusland, arbejdet på hospice i Sverige, været med Mellemfolkeligt Samvirke på Shetlandsøerne og de schweiziske alper. Jeg rejste rundt i Indien, til jeg fik en alvorlig maveforgiftning og måtte rejse hjem igen. Men det skøreste var, da jeg valgte at læse økonomi – det, som jeg var absolut dårligst til dengang. Beslutningen om studievalg blev taget ved lodtrækning i en bus i USA. 

6.  Hvilken person, død eller levende, ville du helst møde?
Karen Blixen måske. Jeg synes hun har haft et fascinerende liv. Hun turde gøre nogle ting, som var atypiske for hendes tid. Og så jeg kender en, som kendte Karen Blixen; hun skulle have været et meget specielt menneske, så hende vil jeg gerne møde. Men Aristoteles, Platon eller Sokrates ville jo også være ret interessante at snakke med. Og ville da heller ikke sige nej til en snak med Kirkegaard.

7.  Hvad er det værste ved dit arbejde?
Kravene om at skulle præstere på flere parametre samtidig gør det svært at fordybe sig. Alle de regler, rammer og bureaukrati, som gør hverdagen lidt bøvlet.

8.   Hvad er din livret?
Jeg lever vegansk det meste af tiden og synes generelt grøntsager, linser og bønner er ok. Overordnet set spiser jeg nok mest for at blive mæt. Men kan godt lide mormors jordbærtærte, som er gået i arv i familien gennem flere generationer. Den fungerer til både fødselsdage, jul og nytår.

9.   Hvilket dyr ville du være?
Et dyr, der ikke skal lave ret meget og har rigeligt med mad. Da jeg var barn, ville jeg gerne være et dovendyr. Kunne også godt tænke mig at være vores hund. Han bruger det meste at dagen på at spise og sove, og så er han generelt glad og ubekymret.   

10.  Hvad er dit nuværende projekt?
Jeg har for nyligt indsendt en ansøgning til Forskningsrådet for at få bevilling til at forske i ulighed i uddannelse. Jeg håber på at få flere midler til at forske på området.