Vi kan alle køre fast i studiet fra tid til anden, og har brug for lidt ekstra sjov. Er du typen som er kan lide at stå på scenen OG huske replikker? Så er det måske dig vi søger! Når julen sætter ind, går vi nemlig tæt på teaterforestillingen Jul på Slottet når Morskabsteateret opsætter forestillingen lige her i Aalborg. Derfor vil vi gerne helt tæt på DIG, der vil krydre studiet med lidt teater. Vi vil gerne lave et portræt af dig, din audition, og (hvis du skulle blive udvalgt som den heldige), DIN optræden i forestillingen. Ta’ chancen og gå til audition – Kontaktinformationerne er i bunden. Alt du skal gøre når din audition er i hus er, at kontakte os på redaktor@ageda.aau.dk så finder vi ud af detaljerne sammen.

Her er hvad de selv har skrevet om forestillingen:
Du har måske set Jul på Slottet som DRs julekalender eller nogen af genudsendelserne?  Nu sætter Morskabs-Theatret teaterstykket op på Aalborg kongres og kulturcenter, men mangler at besætte nogle vigtige roller, nemlig som Prinsessen, Prinsen, Junker Jucks, Fimpe og Nissefar. Teateret søger desuden en instruktørassistent.

Julekalenderen Jul på Slottet er den, med den velkendte julesang ”Det sørme – det’ sandt -de’cember”, og følger bl.a. slotsnisserne, der hjælper den fattige konge, så Prinsesse Miamaja kan få sin flotte prins Valentin.

Det er andet år i træk at stykket bliver spillet, for sidste år var forestillingen en kæmpe succes med flere tusinde solgte billetter. Forrige år kunne Morskabs-Theatret markere sit 20-års jubilæum, og spillede sin 30. forestilling i AKKC. I løbet af de 20 år, har vi spillet for over 125.000 publikummer.

Du kan finde Morskabs – Theateret på Facebook, men tænker du allerede nu, at du har mod på at komme til audition så kontakt Maja Jensen fra Morskabs-Theateret på

Maja Jensen: amajajensen@gmail.com
Eller
Henrik Pedersen: tlf 20633839