Kære Sjoveren

Hvordan forholder man sig, når man sidder i sociale sammenhænge, hvor man ikke gider tage del i samtaler?

Du kan Trump-talke: Udtryk en holdning, der er så foruroligende dum at ingen vil høre din holdning om emnet igen. Hvis ingen ØNSKER din deltagelse, behøver du ikke melde dig ud af samtalen *wink wink*. 

… Du kan også prøve et trick, man brugte før internettet og, du ved… Bare ikke sige noget? Folk kommer til at tro, at du er den kloge, akademiske type, der tænker og reflekterer, imens du i virkeligheden gennemgår teksten til Lars Lilholts store hit Kald Det Kærlighed, thi alle ved at den er herre nice! *Denne brevkasse er et opdigtet satirisk indslag, som på ingen måde skal tages seriøst, som opfordring til ulovligheder, eller anden upassende adfærd. Sjoveren er derfor også en fiktiv person, som på ingen måde er i stand til at yde rådgivning. Ønsker du på trods af dette, stadig råd om dit problem fra Sjoveren, er du meget velkommen til at skrive ham på hans Facebook side eller på  redaktor@agenda.aau.dk – Han tager dit problem meget useriøst!