Jeg kan huske en tid, hvor det bare var os to. Vi grinede. Vi græd. Vi brugte næsten alle vågne timer sammen, men hvad er der sket?

.

Da vi mødtes, var maven fuld af sommerfugle; alt var nyt og spændende. Du havde håb og drømme om, hvad vi en dag kunne blive til… sammen! Selvom det nogle gange var svært, så holdt du ved og holdt ud. Du var så sej, og det er du stadig, men efter du begyndte at kalde dig bachelor, ser jeg ikke meget til dig.

.

Jeg savner dig, og jeg vil meget gerne høre fra dig. Jeg vil gerne stoppe min envejskommunikation og inddrage dig i samtalen. Jeg vil elske at høre, når der sker noget hos DIG – på godt og ondt.


Hvem er du?

Du har fingeren på pulsen i din by og på dit AAU
Er ansvarsbevidst og pligtopfyldende
Har skabertrang og vil se dine skriv på tryk
Har et journalistisk blik og er god til at skive

Har jeg ramt plet på, hvem DU er, og kan du arbejde selvstændigt uden at ses fysisk, vil vi meget gerne høre fra dig her på redaktionen! Du har mulighed for at udvikle dit skriftlige udtryk ved at blive vores bindeled til AAU udenfor Aalborg.

Send os en mail på redaktor@agenda.aau.dk og fortæl, hvem du er, og lidt om hvad du måske kan ryste ud af ærmet. Så kan det være at vi samme kan genfinde gnisten.

.

Kærlig hilsen
Agenda – også DIT blad!