1. Beskriv dig selv med 3 ord
  Jeg har aldrig ment, at selvbeskrivelse fører til noget særligt meningsfuldt, så jeg vil foretrække, at andre sætter prædikaterne på mig. Men hvis jeg skulle ønske, hvad andre så skulle svare, så ville det nok være: omgængelig, hjælpsom og flittig.
 1. Hvad ville du være som barn?
  Skuespiller eller professionel fodboldspiller.
 1. Hvad er du fagligt mest stolt af?
  Fire ting, tænker jeg: (1) At have været med til sammen med gode kolleger at opbygge og konsolidere sociologiuddannelsen i de første år sidst i 1990’erne på AAU, (2) at have bidraget til at åbne op for døden som et interessant forskningsfelt også for samfundsforskere herhjemme, (3) at have opstartet den første og hidtil eneste uddannelse i Norden i humanistisk palliation på AAU, og (4) at have fået idéen til at opbygge og akkreditere kandidatuddannelsen i kriminologi her på AAU.
 1. Hvis du vandt 10 millioner kroner, hvad ville du så gøre?
  Sætte dem i banken og/eller forære nogle af dem til prisværdige formål. Jeg er i det hele taget ikke så god til at bruge penge på mig selv, må jeg erkende.
 1. Hvad er det skøreste, der er sket for dig?Tja, jeg tænker faktisk, at når jeg her i en alder af 47 år ser tilbage på hele mit liv, og som jeg gennem livet har tænkt frem på, så er det én lang række af skørheder, men hvilken af dem, der ligefrem er den skøreste, det må jeg dog være svar skyldig på.
 1. Hvilken person, død eller levende, ville du helst møde?
  Jeg ville gerne have mødt den canadiske sociolog Erving Goffman, som desværre døde i 1982.
 1. Hvad er det værste ved dit arbejde?
  Bureaukrati.
 1. Hvad er din livret?
  Jeg elsker en veltilberedt oksesteg, men jeg må også erkende, at jeg værdsætter en tomatmad med mayonnaise, rå løg og friskkværnet peber ganske meget.
 1. Hvilket dyr ville du være?
  En hund.
 1. Hvad er dit nuværende projekt?
  Jeg står vel her midt i min karriere med små 25 år tilbage på arbejdsmarkedet og langt de fleste af mine mål og ambitioner indfriet for længst, så jeg er i en overvejelsesfase. Gode forslag til nye projekter modtages gerne.