Alder: 22 år 
Studie: Kommunikation og Digitale Medier, 3. semester  
Hjemstavn: Lemvig, Vestjylland, 2 timer herfra  
Jobfunktion: Korrekturlæser 
Personlighed: Snaksalig, glad, glemsom
Drømmeartikel: En så dårlig artikel, at jeg har noget at rette 😀 

Emma er en finurlig person på alle de bedste måder. Hun er energibombe, der altid smiler og går i farverige sokker, der måske matcher 2 ud af 5 gange. 

Når det kommer til madlavning, så er det ikke Emma, vi kommer til først. Hun har haft nogle mindre heldige oplevelser med mad, og hun gav engang en pizza 100 minutter i mikroovnen i stedet for to. Ja, man kan nemt forestille sig, hvordan det lugtede, og smagte. Emma er vild med stemningen til jul, men er ikke fan af det danske ship shap, som vi har haft de sidste mange år. Hun arbejdede i Norge i sit sabbatår, og hun fik derfor fyldt depoterne op med oplevelsen af rigtig sne. Apropos job, så tror mange,  at man skal sige alt det rette til en jobsamtale, men Emma formåede at score et job ved at sige: Men jeg laver skide god kaffe! 

Emma er en skøn person, men hun kan være noget så klodset. Personligt har vi oplevet, at hun efter to minutter formåede at hælde sit glas med vin udover hele den pizza, hun kun havde taget én bid af. Det er jo uheldigt. Emma tager det med et smil, tørrer pizzaen med servietten, og så var det problem løst.