Tiden er kommet, hvor vores skønne layouter skal forlade os til fordel for nye og spændende læringsmiljøer. Derfor søger vi en ny kreativ sjæl, som kan bidrage med nye og spændende idéer og udtryk på bladet

Livet på redaktionen
Redaktionen på Agenda er et kreativt sted, hvor tanker, inspiration og idéer flyver frit i et dedikeret læringsmiljø. Der ville ikke være noget at lave layout til, hvis det ikke var for de mange frivillige studerende, som skriver, fotograferer, korrekturlæser og meget mere, så fællesskab og kommunikation er et must i arbejdet på redaktionen.

Som led i vores alles uddannelse, er Agenda et sted for læring. Visionen er, at vi alle er endnu dygtigere til det vi bidrager med, når vi skal sige farvel til hinanden. Derfor forventer vi ikke du er perfekt når du starter, men har mod på at blive endnu bedre, og tør have åbne kommunikationsveje når studiet, privatlivet eller jobbet giver udfordringer. Når vi skal udgive et fedt blad, sker det nemlig kun med alles indsats, hvor vi alle kommunikerer og overholder deadlines, så hvis noget giver en ekstra udfordring, er det vigtigt at melde ud og være i god tid, så andre ikke bliver efterladt med løse ender og en endnu strammere deadline

Hvem er du?

Som Layouter vil du blive den eneste af slagsen, og derfor have dit eget arbejdsområde. Du arbejder i tæt samarbejde med skribenterne, og endnu tættere med redaktøren. Du vil få kreativt input til noget, og feedback til andet, men du skal i høj grad selv turde kaste dig ud i bladets layout med et fangende og lækkert udtryk. Det er ikke altafgørende, at du ved noget om AIDA, blikfang, kontrasthåndtering osv., men det er essentielt at du ønsker at lære, så vores fantastiske læsere kan få den bedst mulige læseroplevelse.

Vores nye layouter er derfor

  1. Studerende ved AAU
  2. Kreativ
  3. Selvstændig
  4. Pligtopfyldende
  5. God til at samarbejde
  6. Løsningsorienteret i pressede situationer
  7. Kendskab til grafisk software (eller MEGET lærenem)
  8. … Har lyst til at vokse!


Jobbet er 20 lønnede timer på hvert blad samt 40 timer til Rushåndbogen, men som alt andet er lyst og finesse lig med interessetid, og din løn kan derfor mere ses som en bonus for at bruge tid på det DU synes er sjovt.

Lyder det som noget for dig, så klik her og søg stillingen i dag!

Ansøgningsfrist d. 26. juli 2019 kl. 12.00

Har du spørgsmål til livet og samarbejdet på redaktionen, er du velkommen til at kontakte ansv. Chefredaktør på 50522394. For yderligere spørgsmål om jobbet kan Erhvervschef Caroline Christensen kontaktes på: caroline.christensen@Studentersamfundet.aau.dk


Frister livet på redaktionen, men jobbet mere eller andet af hvad du vil eller kan ved siden af studiet, så skriv til redaktor@agenda.aau.dk – så kan vi helt sikkert alligevel finde en kreativ ventil til dig!