Der er mange måder at lave aprilsnar på, og nu har du en unik mulighed for at få belæg for din! Er du træt af at folk gennemskuer dit bluf lige med det samme, så opret din helt egen artikel her på siden, og send dem et link hvis de betvivler din ærlighed.Alt du skal gøre er, at sende en mail til soha173fivo@post.wordpress.com – emnet bliver overskrift og indholdet bliver selve artiklen. Bare tryk på ‘send’ og i løbet af få sekunder er din artikel online og klar til aprilsnar! Websitet tillader en hvis grad af formatering, så det er både muligt at lave underoverskrifter og billeder for at højne troværdigheden.

Husk at vi skriver:
Tekst: (skribentens navn) // Foto (Fotografens navn)” i starten af en artikel – Du er velkommen til at bruge dit eget navn, men vi opfordrer til at bruge fiktive navne, så ingen bliver afsløret og ingen ender med ‘håret i postkassen’.

Aprilsnarer er kun aktuelle 1. april, så sørg for at klokken har slået midnat før du sender din mail. Artiklerne bliver efterfølgende arkiveret og gemt som “Læsernes aprilsnare”, så alle har mulighed for at blive underholdt på et senere tidspunkt.

Vi gemmer ingen oplysninger om afsenderen, men forbeholder os retten til at slette eller redigere artikler, som er stødende, opfordrer til vold eller af andre årsager vurderes, ikke bør se dagens lys.