Lucca er et nyt ansigt på Agenda Redaktionen, og debuterer i dette nummer med et spændende perspektiv på Danmarks besættelse. Hun er åben og snaksagelig, og hun har ambitioner for fremtiden! Hun er historiekriger, der er betaget af civilisationens tilblivelse og industrialiseringens indvirken på samme. Hendes drøm har altid været at kombinere historisk faktualitet med den journalistiske fortællings kraft. At oversætte kompleksiteten, i en historisk begivenhed, til den brede, almene befolkning. Hun interesserer sig for tilblivelsen af videnskab, og særligt, hvordan særlige begivenheder eller omstændigheder skildres gennem det enkelte individ; hun nævner Andreas Mogensen og Daniel Rye som eksempler herpå. Vi glæder os til at blive inspireret af hendes faglige- og sociale kompetencer, så byd hende stort velkommen, og læs med og se, hvor langt hun faktisk kan puste støvet fra historien.